font-awesome_4-7-0_address-card-o_256_0_1d2333_none

O nas

Osnovni namen delovanja podjetja ATEOR je izvedba svetovalnih storitev s strani licenciranih in uveljavljenih strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami, ki z nenehnim izobraževanjem na svojem področju sledimo mednarodnim trendom in s tem svojim strankam pridobivamo najboljše možne rešitve in ideje, ter z povsem nepristranskim in strokovnim nasvetom pripomoremo k odličnosti izvedbe projekta.

Kot vaš svetovalec bomo na podlagi vaših izzivov in potreb, zagotovili vam prilagojene najboljše in inovativne rešitve za vse vaše poslovne izzive, kjer vam z razumevanjem vaših prioritet in poslovnih ciljev.

Naša vizija, poslovnega svetovanja z dodano vrednostjo za vaše podjetje omogoča, da svojim strankam:

  • Podamo strokoven in neodvisen nasvet v povezavi z vašim projektom,
  • Pomagamo razjasniti dejansko stanje in razviti prilagojene in inovativne rešitve,
  • Podamo jasno sliko o vaši odločitvi glede izvedbe rešitev,
  • Zagotovimo potrebno strokovno znanje z izkušenimi strokovnjaki, s podporo katerih učinkovito in celovito izvedemo svetovanje za vaš projekt.

 

Neodvisnost

Z izkušenimi svetovalci, iz različnih področij poslovnega svetovanja, ter opravljenimi mednarodno uveljavljenimi licencami, vam lahko zagotavljamo neodvisen nasvet.

Strokovnost

Za potrebe vsebinsko različnih projektov, za potrebe celovitih rešitev združujemo strokovnjake s področij trgovinskega financiranja, finančnega modeliranja, davkov, gospodarskega prava, računovodstva in drugih poslovnih področij po potrebah in zahtevah projekta.

Znanje

Sledenje mednarodnim trendom in razumevanje dinamčnih sprememb poslovnega okolja oblikuje naša celovita znanja in s tem različne možnosti postavitve modela, ter poslovnih projekcij družbe, pri čemer prisluhnemo pričakovanjem razumemo zahteve strank

Izkušnje

Večletni rezultati uspešno zaključenih projektov, mednarodno pridobljena znanja, uveljavljene licence in nenehna izobraževanja naši izkušeni ekipi daje potrebno strokovno podporo, kjer na podlagi preverjenih pristopih ter postopkov, ki zagotavljamo hitro izvedbo.

Veselimo se brezplačnega prvega razgovora z vami in verjamemo, da z našim pristopom, angažiranostjo in izkušnjami, lahko dodamo vrednost vašemu projektu.

V času do odločitve smo vam na voljo za kakršnokoli pomoč, ter morebitna dodatna pojasnila ali predstavitev.

Vaša Ateor ekipa!