font-awesome_4-7-0_suitcase_256_0_1d2333_none

Celovite poslovne rešitve v povezavi z uglednimi partnerskimi podjetji

Nepremičninsko svetovanje

V okviru partnerstva z uveljavljenimi strokovnjaki, vam nudimo celovite rešitve na področju nepremičninskega svetovanja, investicijskih možnosti, ocen vrednosti nepremičnin v skladu z mednarodnimi standardi in za različne namene vrednotenja, upravljanja in realizacije konkretnih projektov.

Mednarodni nakupi in prodaje podjetij

Na podlagi dolgoročnega partnerstva z mednarodno prepoznavnimi strokovnjaki, vam nudimo celovite storitve iz področja mednarodnih nakupov in prodaje podjetij. Za vas uredimo iskanje in vzpostavitev stikov z potencialnimi investitorjev z vzpostavljeno globalno  mrežo svetovalcev.

Mednarodno trženje in pospeševanje prodaje

Na osnovi dolgoletnega sodelovanja z vrhunskimi strokovnjaki vam zagotovimo inovativne pristope k mednarodnemu trženju in pospeševanju prodaje na obstoječih in novih trgih z optimizacijo trženja, iskanjem in navezavo stikov z potencialnimi kupci na novih trgih in širitvijo prodajne mreže.

Pravno svetovanje in zastopanje

Na osnovi odličnega preteklega sodelovanja, vam uredimo kompletne storitve pravnega svetovanja in pravnega zastopanja v sodelovanju z mednarodno uveljavljeno  in zaupanja vredno odvetniško pisarno z dolgoletnimi izkušnjami za področja korporacijskega in gospodarskega prava, bančništva, ter financ.

Davčno svetovanje

V skladu z vašimi zahtevami in željami, se povežemo z uveljavljeno pisarno specializirano na področju davčnega svetovanja z namenom davčnega optimiranja vašega poslovanja na osnovi predpisanih zakonskih možnosti in ostalih relevantnih direktiv.

Zapadle in neizterjane terjatve, ter ugotavljanje dejanskega premoženjskega stanja

Podjetja, ki se spopadajo z deležem slabih in že zapadlih terjatev, vam v  skladu zakonskih določb v partnerstvu z zaupanja vrednim Sodnim Izvršiteljem ustrezno preverimo, ki vam ugotovi možnosti delnega ali celotnega poplačila.